Re: kontrola z FÚ a osobní účet
Osobní účet chtěla kontrola z FÚ vidět v případě, že daňově uznatelné náklady, které uplatňovala OSVČ ve svém přiznání byly hrazeny z osobního účtu, tj. platby kartou za pohonné hmoty, materiál atd.To pak skutečně požadovali nahlédnutí do výpisu z osobního účtu.kikadika
Tak v tom bohužel nemám praxi.Potom ale nechápu jak je možné ty "kauzy" zamést po koberec, když jde všechno tak lehce dohledat.Oni ti "velcí zloději" v tom asi umí lépe chodit.A proto se ty kontroly mastí na nás malých, z těch to totiž vždycky dostanou.No hlavně zdraví, že.Přeji pěkný víkend.
Ty velké kauzy se dají "pod koberec" protože jsou v tom "zaháčkovaní" poslanci, senátoři a další velcí politici,
- vždyť akce čisté ruce - hovoří za vše každý si nahrabe a nic se mu nestane. Každá velká zakázka jde přes politiky a proto
je za x miliard a samozřejmě z toho mají své desátky.. no škoda
mluvit - je Vám řečeno kterému politikovi kolik poslat peněz
a aby to nebylo tak"nápadné" , tak si berou půjčky aby ukázali jak jsou na tom špatně. no škoda mluvit
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
4. 5. 2012 11:37
jsem OSVČ, mám zřízený podnikatelský i osobní účet, zajímalo by mě, jestli v případě kontroly ze strany FÚ mohou provádět kontrolu i na mém soukromém účtě.