Re: Vyúčtování srážkové daně - jen odved
Děkuji. Vím, že podat musíme, ale právě mi není jasné, jestli tam mám uvádět jenom nuly anebo to, co jsme odvedli a co potom s tím součtem v poslední části.
Re: Vyúčtování srážkové daně - jen odved
Jestli jen odvedli platbu, která byla ve vyúčtování za 2010 (a v 2010 do vyúčtování zahrnuta byla, nevyšel nedoplatek), tak to uvádět nebudete. Např. sraženo v prosinci, odvedeno v lednu - tohle bylo ve vyúčtování za 2010 a do 2011 nic nevstupuje.
Pokud jste za 2010 vykázali nedoplatek, tak teď to uvedete za 2011 a vykážete přeplatek. Výsledek bude 0.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
10. 5. 2012 14:11
Zaspali jsme s vyúčtováním srážkové daně, už je po termínu, ale nevím si rady. V roce 2011 firma žádnou srážkovou daň nesrážela, ale odvedla na účet FÚ platby daně, které byly sraženy v roce 2010 a uvedeny ve vyúčtování za rok 2010. Budu uvádět tyto provedené platby v roce 2011 jen do sloupce 10 a ostatní sloupce zůstanou prázdné? A co s Částí II. a součty částek, vyjde mi tam na posledním řádku tedy přeplatek, ale přitom to tak není.
Prosím poraďte.