Re: výpověď pro nadbytečnost-pro Páju
určitě máte pravdu já taky tak logicky přemýšlím, ale právo je o trošku jiném myšlení a já jen hledám všechny možnosti a zároveň rizika, které by mohli nastat v případě sporu. Vy už takovou zkušenost máte za sebou? Myslím tím uvedeno ve výpovědi ........podle §52 c pro nadbytečnost z důvodu snižování stavu za účelem zefektivnění práce. A v pohodě?
Re: výpověď pro nadbytečnost-pro Páju
V pohodě, píšem tam jen číslo jednací , kterým byla provedena organizační změna, spočívající v zefektivnění práce a snižování stavů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 5. 2012 11:16
Dobrý den pane Pájo, prosím o konzultaci jestli jednám správně.
Zaměstnavatel chce dát výpověď dvěma zaměstnancům. V prvním případě pro nadbytečnost(zruší se její pracovní místo s odstupným, to je mi jasné) ale v druhém případě si nejsem zcela jistá zda se o nadbytečnost bude jednat, protože zaměstnankyně pracuje na takové pozici, na které jich je zaměstnaných dalších 7. Bude se jednat o propuštění podle § 52 c pro nadbytečnost z důvodu snížení stavu zaměstnanců za účelem zefektivnění práce když ji propustí a na její místo nechce a nikoho dalšího nepřibere? Samozdřejmě tyto změny budou projednány s odbory.
Mockrát děkuji, ještě jsem se stím nesetkala, pracuji v této profesi krátce a i když jsem si pročetla kde co nejsem si zcela jistá.