Kontrola z inspektorátu práce - DPP

• (neregistrovaný)

14. 5. 2012 9:59

Dobrý den, mám malou firmičku a zaměstnávám lidi pouze na DPP. Nyní se mi nahlásil inspektorát práce na kontrolu a já krom sepsaných dohod a docházce vlastně nic nemám. Mám na myslil nějaké vnitřní předpisy nebo mzdové atd. Moc děkuji za radu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 5. 2012 10:04

xy5

Re: Kontrola z inspektorátu práce - DPP
      bude je zajímat, zda neobcházíte zákon
      záleží, kolik mají odprac. hodin a kolik činí jejich odměna v průměru za hodinu
      takže si připravte obhajobu, proč je nadprůměrně platíte (aby nechtěli, že je máte mít na DPČ, PP - kvůli ZP, SP)

• 14. 5. 2012 10:09

KK. (neregistrovaný)

To by mělo být v pohodě, odpracované hodiny splňuji a zaručenou mzdu dodržuji a horentní peníze to nejsou v tom si myslím, že mít problém nebudu, Jde mi spíše o nějaké vnitřní předpisy, které nevím jestli musím mít, když mám jen dohodáře.

• 14. 5. 2012 12:45

pidalinka (neregistrovaný)

Dobrý den,
      po nás při kontole chtěli vnitřní směrnice z důvodu četnosti školení a lékařských prohlídek, tak pokud se Vás to také týká.. a dále kontroloval smlouvy a také školení a osnovy BOZP.

• 14. 5. 2012 18:41

KK. (neregistrovaný)

No to je právě to co já nevím - jestli musím nějaké směrnice vůbec mít, když se jedná o mimo pracovní poměry. To samé i jestli musím mít vstupní lékařskou prohlídku u dohodářů atd. toť má otázka?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).