Pohoda - tisk dokladů - pěkně prosím

• (neregistrovaný)

15. 5. 2012 21:34

Dobrý den,
    prosím Vás můžete mi někdo poradit jak tisknout v POHODĚ příjmové a výdajové doklady za určité období, třeba od 01.01.2012 do 31.01.2012, od 01.02.2012 do 29.02.2012,……. a ještě zvlášť příjmové a zvlášť výdajové?? Jde mi to když to křížkuji na boku pokladních dokladů, ale mám jich strašně moc a to se uřížkuju a jde nějak hromadně vyrušit již vykřížkované doklady?? Moc děkuji telefonická podpora funguje jen do 17-ti hodin a já jsem začátečnice a v nejčastějších dotazech na netu jsem to nenašla a tady také ne. Moc děkuji Markéta

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 15. 5. 2012 21:44

remiza (neregistrovaný)

Re: Pohoda - tisk dokladů - pěkně prosím
      Pokud si na lištu u které je křížek kliknete levou myší na položku datum, tak by Vám to mělo nabídnout nějaké období. Např. 1/2012 , na tuto nabídku opět klikněte a měly by to být doklady na toto období. Stejně funguje klik na položku typ (nabídne příjem - výdej)-

• 15. 5. 2012 21:46

Tami (neregistrovaný)

v agendě pokladna asi uprostřed je řádek..číslo, doklad, datum.......typ-na ten klikněte a zadejte buď příjem a nebo výdej

• 16. 5. 2012 0:13

Markéta1 (neregistrovaný)

Moc děkuji, ale ať zkouším jak zkouším nejde mi to, pořád musím ručně křížkovat a následně tisknout. Když kliknu na ten typ tak se mi to pouze seřadí na příjem a výdej, ale nenabízí mi to k tisku, to samé u data, nikde jsem nenašla jak nebo kam zadat období které chci tisknout.

• 16. 5. 2012 1:44

Markéta1 (neregistrovaný)

Mooooooooc děkuji
      Už jsem na to přišla je to tak jednoduché, stačí jen pořádně otevřít oči::)))) Mockrát děkuji šíleně mi to usnadní práci a ušetří čas. přeji krásný den Markéta

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).