Re: Pohoda - tisk dokladů - pěkně prosím
Pokud si na lištu u které je křížek kliknete levou myší na položku datum, tak by Vám to mělo nabídnout nějaké období. Např. 1/2012 , na tuto nabídku opět klikněte a měly by to být doklady na toto období. Stejně funguje klik na položku typ (nabídne příjem - výdej)-
Re: Pohoda - tisk dokladů - pěkně prosím
Moc děkuji, ale ať zkouším jak zkouším nejde mi to, pořád musím ručně křížkovat a následně tisknout. Když kliknu na ten typ tak se mi to pouze seřadí na příjem a výdej, ale nenabízí mi to k tisku, to samé u data, nikde jsem nenašla jak nebo kam zadat období které chci tisknout.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
15. 5. 2012 21:34
Dobrý den,
prosím Vás můžete mi někdo poradit jak tisknout v POHODĚ příjmové a výdajové doklady za určité období, třeba od 01.01.2012 do 31.01.2012, od 01.02.2012 do 29.02.2012,……. a ještě zvlášť příjmové a zvlášť výdajové?? Jde mi to když to křížkuji na boku pokladních dokladů, ale mám jich strašně moc a to se uřížkuju a jde nějak hromadně vyrušit již vykřížkované doklady?? Moc děkuji telefonická podpora funguje jen do 17-ti hodin a já jsem začátečnice a v nejčastějších dotazech na netu jsem to nenašla a tady také ne. Moc děkuji Markéta