Nadpis opraven kvůli srozumitelnosti
Prosím příště věnujte větší pozornost tomu, aby nadpis vašeho příspěvku byl srozumitelný a aby bylo na první pohled jasné, na co se zhruba ptáte. Váš původní nadpis "sopo" může být mnoha lidem nesrozumitelný - zdaleka ne každý používá pro sociální poj. takovouto zkratku. Děkujeme.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
21. 5. 2012 14:10
Dobrý den,
jsme s.r.o. a máme odloženou daň k 30.06.2012 ....
kontroluji si platby OSSZ a zjistila jsem, že mi celý rok 2011 souhlasí, ale že předchozí paní účetní má rozdíl v platbách +1360 Kč
můžu udělat na tuto částku předpis? tak aby mi koncem roku visel na účtě skutečný nedoplatek a né nedoplatek ponížený o tuto částku? v průběhu roku nám byl zaslán výkaz nedoplatků a bylo tam uvedeno pouze penále z roku 2011, které jsme uhradili .... takže tato částka 1360 u OSSZ opravdu není vedena jako náš přeplatek ....
pokud je to možné, prosím o radu, jak zaúčtovat.
předem děkuji, Veronika