Re: Oprava chybného zaúčtování
No tedy ....můžu měnit jakýkoliv doklad do aleluja. A nepamatuji si jakýkoliv program za svou 20 letou praxi, který by mi činil takový problém. Snad jen v bance při účtování na účty klientů to nešlo opravovat a tam se to dá lehce pochopit. A nebylo to z důvodu účetních, ale z důvodů přehlednosti pro klinty. Ani účetní nejsou neomylné a mají své dny.
Re: Oprava chybného zaúčtování
Já si myslím, že to je věc názoru. Pokud učtujete sama, tam bych souhlasila s opravami, ve velké firmě, kde je řada uživatelů je to problém. Otazkou je, jak se pak orientovat při opravě opravného dokladu :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 5. 2012 14:26
Dobrý den,
prosím o názor, jak pracují jiné programy na účetnictví. Účtuji ve firmě v programu, který si zpracovává majitel sám. Nyní mi zablokoval jakékoli možnosti opravy zadaného a zaúčtovaného dokladu (např. chybný účet, datum, popis, v.s.,...) Vše chybné musím nyní opravovat pouze dalšími opravnými doklady. Zdá se mi to velmi nerozumné, ale nemám zkušenosti s jinými programy. Jsem z toho nešťastná, při představě vytvoření dalšího vnitřního dokladu při jakékoli mýlce. Prosím, jaký je Váš názor? Předem děkuji za ohlasy.