Re: Oprava chybného zaúčtování
No tedy ....můžu měnit jakýkoliv doklad do aleluja. A nepamatuji si jakýkoliv program za svou 20 letou praxi, který by mi činil takový problém. Snad jen v bance při účtování na účty klientů to nešlo opravovat a tam se to dá lehce pochopit. A nebylo to z důvodu účetních, ale z důvodů přehlednosti pro klinty. Ani účetní nejsou neomylné a mají své dny.
Re: Oprava chybného zaúčtování
Já si myslím, že to je věc názoru. Pokud učtujete sama, tam bych souhlasila s opravami, ve velké firmě, kde je řada uživatelů je to problém. Otazkou je, jak se pak orientovat při opravě opravného dokladu :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
22. 5. 2012 14:26
Dobrý den,
prosím o názor, jak pracují jiné programy na účetnictví. Účtuji ve firmě v programu, který si zpracovává majitel sám. Nyní mi zablokoval jakékoli možnosti opravy zadaného a zaúčtovaného dokladu (např. chybný účet, datum, popis, v.s.,...) Vše chybné musím nyní opravovat pouze dalšími opravnými doklady. Zdá se mi to velmi nerozumné, ale nemám zkušenosti s jinými programy. Jsem z toho nešťastná, při představě vytvoření dalšího vnitřního dokladu při jakékoli mýlce. Prosím, jaký je Váš názor? Předem děkuji za ohlasy.