Re: Průměr na dovolenou
Nejlépe bude,zeptáte -li se na to jí:-). Jinak hrubá mzda minus náhrady mzdy děleno odprac.hodiny ( za předch.čtvrtletí. U nástupu 1.4. musí mít pravděpodobný, nebylo odpr. alespoň 21 dnů.Zeptejte se jí, jak k tomu došla, chyba se stát může, rozdíl je příliš velký .
Re: Průměr na dovolenou
Děkuji Vám za Vaše odpovědi...také se mi to nezdá, samozřejmě déo účtárny manžela pošlu, ten rozdíl mi přijde veký....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 5. 2012 14:52
Dobrý den,
prosím Vás o kontrolu průměru na dovolenou...manžel nastoupil 1.4.2012 do zaměstnání...Základní mzda (dle pásky) činí Kč 22611,-- proplacený 1 den svátku Kč 514,-- (také dle pásky)...hrubá mzda celkem Kč 23125,--...odpracováno celkem 160 hodin...použitý průměr Kč 64,29...ať počítám jak počítám, na tento průměr se nedostanu, nezdá se mi ani jako pravděpodobný...prosím můžete mě někdo navést k tomu, jak na to ta účetní přišla? Děkuji za váš čas...