Re: Průměr na dovolenou
Nejlépe bude,zeptáte -li se na to jí:-). Jinak hrubá mzda minus náhrady mzdy děleno odprac.hodiny ( za předch.čtvrtletí. U nástupu 1.4. musí mít pravděpodobný, nebylo odpr. alespoň 21 dnů.Zeptejte se jí, jak k tomu došla, chyba se stát může, rozdíl je příliš velký .
Re: Průměr na dovolenou
Děkuji Vám za Vaše odpovědi...také se mi to nezdá, samozřejmě déo účtárny manžela pošlu, ten rozdíl mi přijde veký....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
22. 5. 2012 14:52
Dobrý den,
prosím Vás o kontrolu průměru na dovolenou...manžel nastoupil 1.4.2012 do zaměstnání...Základní mzda (dle pásky) činí Kč 22611,-- proplacený 1 den svátku Kč 514,-- (také dle pásky)...hrubá mzda celkem Kč 23125,--...odpracováno celkem 160 hodin...použitý průměr Kč 64,29...ať počítám jak počítám, na tento průměr se nedostanu, nezdá se mi ani jako pravděpodobný...prosím můžete mě někdo navést k tomu, jak na to ta účetní přišla? Děkuji za váš čas...