Re: dodatečné přiznání DzP 2010 formulář
Oblíbená činnost - hodit to na účetní a pak chtít od účetních radu. Formuláře dle jednotlivých let .....ale pokud to nemáte daleko, tak s tím běžte na FU. Pěkně poproste a udělejte to na místě. Nechce se mi to hledat ale uvádí se dle mého pouze rozdíly od řádných DP ....takže vše bude stejné, jen doplníte děti a vznikne přeplatek.
Re: dodatečné přiznání DzP 2010 formulář
Na FÚ z Vás budou mít určitě radost... Zpracujte si to sami , formuláře za jednotlivé roky najdete na stránkách české daňové správy (za starší roky v archivu).
Když vše bude stejné, tak se neuvádí pouze rozdíly, ale celé znovu + děti + oddíl č.6 pro dodatečné přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
22. 5. 2012 17:24
jsem OSVČ. bohužel mi účetní za roky 2009,2010,2011 neuplatnila slevy na děti. nyní chci podat dodatečné přiznání a tuto slevu uplatnit. Protože jsem měl nízké zisky, vyjde mi každý rok k vyplacení bonus. musím vyplnit všechny řádky na přiznání včetně přílohy č. 1? a jaký formulář vyplnit? aktuální jako byl za rok 2011 nebo formuláře aktuální v příslušných letech? díky