Re: poradí někdo? - spěchá
>Dobrý den. Mám prosbu. Fakturovala jsem opravu VZT ve
>fabrice, která zpočívala ve výměně vadné VZT za novou
>a napojení na stávající potrubní zařízení. VZT je
>přišroubovaná k výrobní lince a má vývod do stropu.Je to
>fakturace plátce plátci, pro ekonom.činnost a tuzemec.
>Protože jsem v číselníku CZ-CPA našla, že se PDP
>netýká oprav, instalací a údržby průmyslových
>klimatizačních a chadících zařízení a je tam odkaz na 33.12.18
>vyfakturovala jsem s DPH a byla jsem přesvědčená , že to
>mám správně. Teď mně ale fakturu vrátili, že chcou v
>PDP.Kdo má tedy pravdu? Může mně někdo vysvětlit?
>Děkuji.
Re: poradí někdo? - spěchá
Dobrý den,
já bych řekla že máte pravdu vy protože 33.12.18 do přenesení nespadá a je tam přímo napsán váš případ. Možná se na to ani pořádně nedívali, protože u montáží jiných věcí ke kterým není v případě oprav ta 33 se to bere tak, že pokud je tam nějaký servis nebo oprava a mění se tam nějaký kus tak je to s PDP a pokud je to jen nějaké promazání nebo servisní prohlídka tak je to bez PDP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
24. 5. 2012 8:25
Dobrý den. Mám prosbu. Fakturovala jsem opravu VZT ve fabrice, která zpočívala ve výměně vadné VZT za novou a napojení na stávající potrubní zařízení. VZT je přišroubovaná k výrobní lince a má vývod do stropu.Je to fakturace plátce plátci, pro ekonom.činnost a tuzemec. Protože jsem v číselníku CZ-CPA našla, že se PDP netýká oprav, instalací a údržby průmyslových klimatizačních a chadících zařízení a je tam odkaz na 33.12.18 vyfakturovala jsem s DPH a byla jsem přesvědčená , že to mám správně. Teď mně ale fakturu vrátili, že chcou v PDP.Kdo má tedy pravdu? Může mně někdo vysvětlit? Děkuji.