Re: poradí někdo? - spěchá
>Dobrý den. Mám prosbu. Fakturovala jsem opravu VZT ve
>fabrice, která zpočívala ve výměně vadné VZT za novou
>a napojení na stávající potrubní zařízení. VZT je
>přišroubovaná k výrobní lince a má vývod do stropu.Je to
>fakturace plátce plátci, pro ekonom.činnost a tuzemec.
>Protože jsem v číselníku CZ-CPA našla, že se PDP
>netýká oprav, instalací a údržby průmyslových
>klimatizačních a chadících zařízení a je tam odkaz na 33.12.18
>vyfakturovala jsem s DPH a byla jsem přesvědčená , že to
>mám správně. Teď mně ale fakturu vrátili, že chcou v
>PDP.Kdo má tedy pravdu? Může mně někdo vysvětlit?
>Děkuji.
Re: poradí někdo? - spěchá
Dobrý den,
já bych řekla že máte pravdu vy protože 33.12.18 do přenesení nespadá a je tam přímo napsán váš případ. Možná se na to ani pořádně nedívali, protože u montáží jiných věcí ke kterým není v případě oprav ta 33 se to bere tak, že pokud je tam nějaký servis nebo oprava a mění se tam nějaký kus tak je to s PDP a pokud je to jen nějaké promazání nebo servisní prohlídka tak je to bez PDP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 5. 2012 8:25
Dobrý den. Mám prosbu. Fakturovala jsem opravu VZT ve fabrice, která zpočívala ve výměně vadné VZT za novou a napojení na stávající potrubní zařízení. VZT je přišroubovaná k výrobní lince a má vývod do stropu.Je to fakturace plátce plátci, pro ekonom.činnost a tuzemec. Protože jsem v číselníku CZ-CPA našla, že se PDP netýká oprav, instalací a údržby průmyslových klimatizačních a chadících zařízení a je tam odkaz na 33.12.18 vyfakturovala jsem s DPH a byla jsem přesvědčená , že to mám správně. Teď mně ale fakturu vrátili, že chcou v PDP.Kdo má tedy pravdu? Může mně někdo vysvětlit? Děkuji.