Re: Prosím o pomoc s výpočtem
Na vašem místě bych se spíš starala o bezbolestné ukončení PP. Může se stát, že firma skončí během vaší MD/RD, na vás zapomenou, tak za 3 roky už neseženete vůbec nikoho, kdo by vám dal zápočtový list a ostatní papíry... Nechci strašit, ale nedávno to tu jedna paní v této situaci řešila a nebylo to veselé.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 5. 2012 9:31
Dobrý den,prosím o pomoc s výpočtem dovolené.. firma krachuje, nikdo mi nebere telefony, prostě žádné zprávy.. Vůbec nevím, co bude dál. V r. 2012 jsem celý leden pracovala, od 1.2.2012 jsem na nemocenské, teď 29.5.2012 nastupuji mateřskou dovolenou. Ani nevím, zda mi někdo vyplní papíry k mateřské :-(. Po skončení mateřské, bych chtěla zažádat o čerpání dovolené (tedy pokud budu mít u koho), ale nevím, na kolik dní budu mít nárok... roční výměra je 20 dnů. Mohl by mi někdo poradit? Děkuji!!