Re: potvrzení o zaměstnání - Pohoda
Asi ne, někde bude zádrhel. Jak správně se nastavují? Já to zadala do srážek, ale každou exekuci jsem musela ručně vypočítat a zadat. To bylo asi špatně, že? Ono to v tomhle případě asi ani jinak nebylo. Zaměstnaná byla i manželka zaměstnance a jedna exekuce přišla na oba. Ale i tak bych ráda věděla jak to všechno příště nastavit. Moc děkuju.
Ano, musíte ručně spočítat, to máte dobře, ale také musíte zadat od kdy do kdy.
Nejeďte si na zaměstnance, klikněte myší na srážky a zkontrolujte, zda máte vše vyplněné, od, do, čj. částky atd. Když kliknete nahoře vpravo na otazník a pak dole do otevřené kolonky srážky, tak vám vyjede nápověda. Nebo F1 - klikněte na modře zvýrazněné srážky a přečtěte si nápovědu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 5. 2012 8:50
Dobrý den, prosím o radu. Vystavuji zaměstnanci potvrzení o zaměstnání a jedná se mi o část srážky. Na zaměstnance přišlo několik exekucí. Co se v této části píše? Mám program Pohoda a skáčou mi do řádků jednotlivé splátky. Jenže u exekuce, která je již uhrazená a ta, která přišla nově se tam už nevešla. Podle mě by tam měla být zaznamenána ta nová exekuce. Nebo ne? Nevíte jak to tam nastavit? Moc děkuji za radu.