Potvrzení o zaměstnání - Pohoda

• (neregistrovaný)

31. 5. 2012 8:50

Dobrý den, prosím o radu. Vystavuji zaměstnanci potvrzení o zaměstnání a jedná se mi o část srážky. Na zaměstnance přišlo několik exekucí. Co se v této části píše? Mám program Pohoda a skáčou mi do řádků jednotlivé splátky. Jenže u exekuce, která je již uhrazená a ta, která přišla nově se tam už nevešla. Podle mě by tam měla být zaznamenána ta nová exekuce. Nebo ne? Nevíte jak to tam nastavit? Moc děkuji za radu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 31. 5. 2012 12:13

Zdenka01 (neregistrovaný)

Re: potvrzení o zaměstnání - Pohoda
      Máte dobře nastavené v Personalistice - Srážky - ukončení exekuce a nastavení nové exekuce?

• 31. 5. 2012 13:47

pe. (neregistrovaný)

Asi ne, někde bude zádrhel. Jak správně se nastavují? Já to zadala do srážek, ale každou exekuci jsem musela ručně vypočítat a zadat. To bylo asi špatně, že? Ono to v tomhle případě asi ani jinak nebylo. Zaměstnaná byla i manželka zaměstnance a jedna exekuce přišla na oba. Ale i tak bych ráda věděla jak to všechno příště nastavit. Moc děkuju.

• 31. 5. 2012 14:09

Ano, musíte ručně spočítat, to máte dobře, ale také musíte zadat od kdy do kdy.

• 31. 5. 2012 14:19

Nejeďte si na zaměstnance, klikněte myší na srážky a zkontrolujte, zda máte vše vyplněné, od, do, čj. částky atd. Když kliknete nahoře vpravo na otazník a pak dole do otevřené kolonky srážky, tak vám vyjede nápověda. Nebo F1 - klikněte na modře zvýrazněné srážky a přečtěte si nápovědu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).