Re: OT- reklama na BC
Dobrý den, to máte pravdu, než člověk pozavírá všechny ty běžce co tu běhaj a agresívně se vrací, to je někdy nekonečná otrava.
Jinak tyto stránky jsou super, čtu je dlouho téměř denně a je to lepší, než kdejaká školení, jsou tu dotazy ze života.Všem přeji krásný den.kikadika
Re: OT- reklama na BC
přidávám se-chápu, že reklamy jsou nezbytné, ale tyhle pohyblivé přes texty mě taky velmi rozčilují
Řešení existuje ;-)
Reklamy mě štvou nejen na BC. Proto používám prohlížeč Chrome s doplňky AdBlock a AdBlock Plus - takže mě žádná reklama neotravuje. Podobné doplňky na blokování reklam má i Firefox. Před chvílí jsem zkusmo vlezla na BC přes Internet Explorer a zírala jsem na ty reklamní šílenosti, chápu tedy vaše rozhořčení. Honem jsem se zase vrátila do Chrome a mám klid - nikde žádné reklamy, pohoda. Mohu tedy doporučit podobná opatření - blokovat reklamy a budete mít pokoj. Obávám se totiž, že lidé odpovědní za BC sem moc často nechodí a reklam se nevzdají. Pokud se tedy my nechceme vzdát návštěv BC, musíme si poradit sami...
Re: Řešení existuje ;-)
To máte pravdu, i pro IE jsou prográmky na blokování reklamy, ale to neřeší situaci lidí, kteří počítačům nerozumí a hlavně situaci lidí pod bičem otrokáře, od kterého mají zákaz instalace programů do firemních počítačů.
Proto hanba všem mamonářům, pro které by Krkonošské pohádky měly být povinné - "Kdo chce moc, nemívá nic."
To je svatá pravda ale je potřeba ji trochu upřesnit.
Tento problém zde "řešíme" periodicky několikrát
ročně a vždy si také uvědomujeme, kdo BC majitelům "platí". Jsou to ty reklamy! Pokud budeme remcat že je nechceme, tak opravdu nastane to pravé:
"Kdo chce moc, nemívá nic." Až se majitel BC naštve
tak my budeme mít UPPDKV. Absolventi voj. zákl.
služby vědí o co jde.
Pane Vladimíre2, máte samozřejmě pravdu. Dle mého názoru jde o to najít zlatou střední cestu, přijatelnou jak pro provozovatele webu, tak i pro návštěvníky. Překryvné reklamy jsou fakt otravné, ale rozumná reklama někde bokem nebo nahoře je OK, obzvlášť pokud by zaměřením souvisela se zdejšími tématy; pak by možná byla i vítaná a více lidí by na ni dobrovolně klikalo. Spokojenost by byla na všech stranách.
netuším, jak jste k tomu došla, nejsem, Nutno si ale uvědomit, že provozovalel serveru má právo si sám rozhodovat o tom, co se zde bude provozovat a jaká reklama mu bude hradit náklady nebo zajišťovat případný zisk z podnikání a obdobné řeči o házení vidlí považuji za stupidnost.Tečka.
klid, chlapi, je pátek, chaloupka čeká (i když bude asi zima) a tady jste OBA potřební a žádaní. To jen nám technickým antitalentům (i moje 9-leté dítko lépe ví, jak co na počítači udělat) nezbývá nic jiného než se tu nechat krmit reklamami na něco, co nechceme nebo naopak už máme :-(. Jenom si stěžujeme na agresivitu takové reklamy...
Jak je psáno odborníkem výše:
==inteligentní provozovatel by v zájmu
obouboustranné>>potřebnosti s komunitou měl reagovat na její potřeby.==
Ono je to opravdu oboustranné, pokud budeme fšichni používat prográmky odstraňující reklamy z BC, tak majiteli nepotečou finance za shlédnutí reklam a spokojeně to tady zabalí. Pak se můžem setkávat místo na BC jedině
tak Na růžku nebo U Bucků, ale tam taky brzy zhasnou.
Bude pak někdo, kdo se ujme toho aby coci podobného
jako je BC fungovalo? Nebo jenom budeme remcat a čekat až se z tohoto BC staně klub s platícími členy?
Zkuste o tom přes vákend přemýšlet a nejem o tom jak so podříznout větev s tímto pro nás potřebným informačním systímem.
Evo dík za tip, posílám za to VELKOU PUSU :-)
>>Chodím na tyto stránky dlouho a často, ale nyní mě
>>opravdu štve agresivní reklama, kterou zdejší tvůrci
>>povolili sem aplikovat. Uvažuji o tom, že pokud se
>>něco
>>nezlepší, přestanu sem chodit. Pruhy přes texty jsou
>>opravdu moc......všem hezký den.
>
>Reklamy mě štvou nejen na BC. Proto používám prohlížeč
>Chrome s doplňky AdBlock a AdBlock Plus - takže mě
>žádná reklama neotravuje. Podobné doplňky na blokování
>reklam má i Firefox. Před chvílí jsem zkusmo vlezla na
>BC přes Internet Explorer a zírala jsem na ty reklamní
>šílenosti, chápu tedy vaše rozhořčení. Honem jsem se
>zase vrátila do Chrome a mám klid - nikde žádné
>reklamy, pohoda. Mohu tedy doporučit podobná opatření -
>blokovat reklamy a budete mít pokoj. Obávám se totiž, že
>lidé odpovědní za BC sem moc často nechodí a reklam se
>nevzdají. Pokud se tedy my nechceme vzdát návštěv BC,
>musíme si poradit sami...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 5. 2012 15:27
Chodím na tyto stránky dlouho a často, ale nyní mě opravdu štve agresivní reklama, kterou zdejší tvůrci povolili sem aplikovat. Uvažuji o tom, že pokud se něco nezlepší, přestanu sem chodit. Pruhy přes texty jsou opravdu moc......všem hezký den.