Re: Neúspěšná maturita
Paní Líbo, nedávno tady byla debata, jestli i v případě povolené maturity na září je potřeba vyhodnocovat, zda student o prázdninách pracoval v pojištěném pracovní vztahu nebo zda je studentem do 31.8. bez podmínek. Jak se na to díváte?
Re: Neúspěšná maturita
Četla jsem tu debatu, ale bohužel k tomu nemám žádné pádné argumenty. Řešila jsem to v roce 2009. Okopírovala jsem si pár článků a uložila odkazy. Některé z nich jsou už nefunkční, např. právě odkaz na stránky VZP. Jiné sice fungují, ale jsou to diskuze podobné této, kde různí lidé píší, že jim to bylo potvrzeno na FÚ. Takže nic, čím bych mohla své názory fundovaně podložit.
Např. tento docela přehledný článek:
http://www.podnikatel.cz/clanky/danove-zvyhodneni-u-absolventu-skol/
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
2. 10. 2012 9:37
Dobrý den, syn neúspěšně absolvoval maturitu v zářijovém termínu (v 1. květnovém termínu nebyl připuštěn).Je stále studentem školy nebo má povinnost hlásit se na pracovním úřadě?