Re: prosím paní JanuN samovyměření
Ano jedná se o službu z EU - prodloužení licence, dne 4.10. bylo zasláno mailem oznámení , že licenční čísla budou zaslána v následujícím mailu, tedy v říjnu. Předpokládám, že uskutečnění služby bude po zaslání lic. čísla , to přišlo 5.10. 2012. Trochu mě tam mate ta platba 25.9. , ale ke spárování došlo až 4.10., tak bych to asi měla dát k 4.10. 2012.
Moc děkuji , se službami z EU nenám žádnou zkušenost.
U služby z EU může být samovyměření i ke dni úhrady, pokud je dříve než DUZP.
Povinnost přiznat daň při poskytnutí služby osobou reg. v JČS vzniká ke dni uskutečnění služby nebo v případě poskytnutí úplaty k poslednímu dni měsíce , ve kterém byly úplata poskytnuta a to k tomu dni, který nastane dříve.
zdanitelné plnění se považuje za uskutečněné dnem poskytnutí služby.
dala bych ř. 5 a 43 do září
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 10. 2012 13:31
Prosím paní Jano N, mám ještě problém na faktuře od AVG, mám jen datum faktury 4.10., není uvedeno DUZP.Vovala jsem na jejich infolinku, tam mi řekli , že duzp je datum spárování na jejich účtu, tedy 4.10. , z účtu nám odešla platba 25.9., ale údajně byl špatně variabilní symbol a ke spárování došlo až 4.10. . Nerada bych provedla samovyměření ve špatném období . Jsem bezradná.
Děkuji i za předchozí odpověď.