Re: Do důchodu 18 let a jak nic nedělat.
Panebože...pak to tady má nějak vypadat. Já mít našetřeno na 18 let dopředu,tak nekladu takové otázky a jsem v klidu doma a užívám si života.
>>>>Ještě mi zbývá do důchodu 18 roků odpracovat,
>>>>zajímalo
>>>>by mne jakým nejlevnějším způsobem (např. OSVČ,
>>>>DPP,jednatel, či majitel s.r.o., která neplatí za
>>>>zaměstnance-tedy mě) odkroutit těch 18 roků. Možná se
>>>>vám to zdá
>>>>divné, ale já pro tento stát nehodlám nic moc už
>>>>dělat, protože nějaké úspory mám a na to abych se
>>>>dřela o
>>>>vysoký výdělek nemám nervy. Čekám vaše nápady. Těm
>>>>nej
>>>>se odměním.
>>>
>>>Ale už neexistuje povinnost pracovat. Tak klidně
>>>houpejte nohama a čekejte na smrt. Nic vám v tom
>>>nebrání.
>>Panebože...pak to tady má nějak vypadat. Já mít
>>našetřeno na 18 let dopředu,tak nekladu takové otázky
>>a jsem
>>v klidu doma a užívám si života.
>Jen mi není jasné z čeho by vznikl nárok na důchod :-)
No to přece chce poradit ...
>
jak už tu bylo, není povinnost nic "odkroutit". našetřeno máte, předpokládám že až nadosmrti, protože důchod asi nebudete mít žádný.
tudíž do doby, než budete v důchodovém věku jen platit zdravotní pojistné pro osoby bez příjmů. tuším že je to 1080 kč měsíčně.teď, ale asi se v průběhu 18ti let bude zvyšovat. takže ze strožoku přesuňte aspoň 300000 na pojistné a přeji příjemné užívání si lenošení:-)
tak si představuji v duchu, jak asi tazatel/ka vypadá
buď je už tak zoufalý/á z celé situace, která tady panuje, že si dělá srandu a chce vědět, jak budou ostatní reagovat nebo to myslí vážně, žije třeba ze soc. dávek, na co si vzpomene, to od státu (na rozdíl od nás ostatních) dostane, tak už jen čeká, až bude pobírat "zasloužený" důchod, který ti, kteří poctivě pracují dostávat v té době nebudou, protože v té době, kdy by měli jít do důchodu žádné důchody nebudou nebo budou tak nízké, že budou muset nějakým způsobem si přivydělávat, aby neskončili pod mostem
takže... vzhůru k volbám... když ono není koho volit... stran přehršel, ale slušný člověk do politiky nejde (bohužel)
hezký víkend všem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 10. 2012 19:28
Ještě mi zbývá do důchodu 18 roků odpracovat, zajímalo by mne jakým nejlevnějším způsobem (např. OSVČ, DPP,jednatel, či majitel s.r.o., která neplatí za zaměstnance-tedy mě) odkroutit těch 18 roků. Možná se vám to zdá divné, ale já pro tento stát nehodlám nic moc už dělat, protože nějaké úspory mám a na to abych se dřela o vysoký výdělek nemám nervy. Čekám vaše nápady. Těm nej se odměním.