Re: člen okrskové volební komise
Jasně, takže tam, co jsem normálně zaměstnaná, nyní na RD nemám podepsané Prohlášení, takže tam slevu neuplatňuji a uplatňuji slevu na té dohodě. To je ok, že? Až se vrátím - letos v 11/2012 - podepíši prohlášení u zaměstnavatele a na dohodě zruším. Vše uvedu v daň. přiznání za 2012 a tam odvedu tu daň za to členství v komisi, že?
A jak je to s tím ZP?
Móc děkuji za odpověď
Re: člen okrskové volební komise
z každé smlouvy se sráží daň z příjmu, u jednoho zaměstnavatele uplatňujete slevu na dani
z dohody o prac.činnosti se SP a ZP neplatí a předpokládá se, že si ho platíte sám/a nebo je placeno z jiného zaměstnání
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 10. 2012 23:30
Dobrý den,
mohl by mi, prosím, někdo poradit?
Jsem klasická zaměstnankyně na RD, momentálně chodím na brigádu na základě dohody o pracovní činnosti a nyní jsem členka okrskové volební komise. Myslela jsem, že na základě dokladu a výplaty za členství v této komisi zaplatím pouze daň z příjmu v rámci daňového přiznání za rok 2012, je to tak?
A neví někdo jak je to se ZP a SP?
Moc děkuji za rady