Re: kontrola FÚ
Před zahájením kontroly se Vás určitě ptali, zda nevíte a nějaké "nesrovnalosti", kdyby jste to uvedli, tak by s kontrolou
počkali až si to dáte do pořádku, ale nyní už je pozdě /ale nevím ke kterému FU patříte a jaké jsou tam důležité úřednice/takže těžko radit. ale řekněte jim co jste zde napsala a uvidíte co Vám řeknou, protože je úředník a úředník. Třeba narazíte na hodného, my máme zkušenosti s arogantními a velmi závistivými, ale i tak přeji mnoho zdaru
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
2. 11. 2012 14:47
mám kontrolu za rok 2009 a 2010 s tím, že jsme s manželem měli uzavřenou smlouvu o sdružení. Manžel pak z důvodů vážné nemoci a ČID přerušil podnikání. Já jsem neudělala vyrovnání o ukončení sdružení v DPFO za 2010.-nějak mě to ani nenapadlo, protože jsme si mysleli že manžel podnikání obnoví, což se nestalo. Bylo by možné toto vyrovnání ještě udělat v DPFO za 2011 s tím, že by se podalo dodatečné přiznání i když probíhá kontrola ?