Re: Výpis z karty povinně pro vstupní pr
>Dobrý den, byla jsem na krátkém workshopu o
>pracovnělékařské službě 2012 a tam zazněly názory personalistů a
>to že výpis z karty obvodního lékaře je/není povinný
>pro vstupní prohlídku u "závodního" lékaře, jedni
>tvrdili ano, druzí - až bude vydána jakási vyhláška, na
>které Ministerstvo zdravotnictví ..? pracuje. Jakou s
>tímto máte prosím zkušenost vy?Bez výpisu z karty
>potencionálního z-ce pošlete-nepošlete k závodnímu lékaři ??
>děkuji
:-) já to taky tak dělala, ale teď z toho mám vítr, protože mluvili o tom, pokud nebude výpis ze zdrav.karty, bude se považovat posudek za neplatný ... :-( na druhou stranu, jak já zjistím, že ten výpis lékařce předal/nepředal, to by mělo být v její kompetenci si myslím ....za co všechno by měl z-tel ručit ..? no, i když, na někom se hojit státní úřad musí :-(( jsem z toho jelen
Byla to opravdu paní - z advokátní kanceláře Havel Holásek Partners, z firmy která byla hodnocena jako Právnická firma roku 2012 a další ... Volala jsem naší smluvní lékařce, kde sestřička potvrdila, že dle zákona je povinný výpis ze zdravotní dokumentace u vstupní prohlídky, ale že to nedělají. Taky odpověď ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 11. 2012 15:02
Dobrý den, byla jsem na krátkém workshopu o pracovnělékařské službě 2012 a tam zazněly názory personalistů a to že výpis z karty obvodního lékaře je/není povinný pro vstupní prohlídku u "závodního" lékaře, jedni tvrdili ano, druhí - až bude vydána jakási vyhláška, na které Ministerstvo zdravotnictví ..? pracuje. Jakou s tímto máte prosím zkušenost vy?Bez výpisu z karty potencionálního z-ce pošlete-nepošlete k závodnímu lékaři ?? děkuji