Re: OT: y/i
To mi připomnělo, kdysi mi kolega se kterým jsem si vykala urputně trvdil, že něco poslal - akorát místo L řekl R. Tak to jsem se totálně odbourala :o))
Díky za skvělé příspěvky, upřímně jsem se pobavila :-) Na žádný svůj "překlep" si nevzpomínám, ale zpívající právník Jahelka měl v pořadech pár hezkých, např. "Nalezená mrtvola byla příslušníky předběžně ohlodána." nebo z dotazníku: "Otec padl ve válce, matka v domácnosti.". Nebo "Jmenovaný se rozvedl a nyní žije s držkou."
to u nás v práci chtěla jednou kolegyně po vedoucím, který je cizinec, ale už zde bydlí přes 10 let podpis, a požádala ho o autogram.. vedoucí chvíli přemýšlel a pak se obrátil na mě, zda-li mám velký TP, načeš na můj udivený pohled říká: "no abych se mohl podívat, kolik má auto gramů". :-)))
Ještě přihodím další trapásek...
Seděly jsme s kamarádkou v restauraci a při placení jsem se ztrapnila... To není vtípek pro zasmání, bohužel se mi to vážně stalo...
Číšník si řekl o částku 189,- já něco vyštrachla z peněženky a jako grant - ať má pingl radost jsem pochopitelně řekla "to je dobrý". Ten chvíli zíral do dlaně s přijatou částkou, pak na mě jak se oblékám, zas do dlaně, znova na mě a že by ještě chtěl 5,- korun :-))
No tak to mně se stalo taky, platila jsem za více lidí a ošidila jsem servírku o více. Platila jsem totiž částečně stravenkami a částečně penězi a i s tringeltem jsem jí dala míň než byla útrata, obě jsme byly tak zblblé, že ona s tím odešla. Já jsem si to mezitím ještě jednou přepočítávala a už jsem za ní chtěla jít, když ona se sama vrátila s tím, že jí přece jen ještě dlužím asi stovku. No účetní - a bez kalkulačky jsem byla vyřízená, asi to bylo únavou z jídla :-)
Šmarjá, chudáák :-)
My zas na jedné konferenci registrovaly lékaře a přišel k nám a my:,,Vaše jméno, prosím? " a on:,,Nevím." a my se na sebe s kolegyněma koukaly jako co to je za odpověď... jmenoval se Nevím, samozřejmě. Taky chudák, pořád to někomu vysvětlovat :-)
A ještě nemůžu nedat trapásek mé kamarádky:
První rande, sedí s mužem v restauraci a hrabe se v kabelce a hledá v takové té boční kapsičce mini jelení lůj... když ho poslepu nahmatá, přijde zrovna číšnice a ptá se, co si dají.. tak ona diktuje doleva číšnici to pití, pravý loket opřený o stůl a v ruce to "labello"... když to dodiktuje a chce si máznout pusu, zjistí, že celou dobu v ruce drží tampon :-)
na prvním rande... nic moc :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 12. 2012 14:23
Také se Vám stává, že při psaní na PC, různé zprávy, e-maily.... Občas naprosto bezmyšlenkovitě napíšete něco za co byste se hanbou propadli???
Pokud píšu cokoli v ruce - tak je to ok, ale zrovna nedávno jsem napsala slovo nevidělala !!!
Když jsem na to později přišla, raději bych se zahrabala 100 metrů pod zem :-)
Jóóó ta technika mi někdy dává dost zabrat
Pěkný den všem