Re: mezinárodní registr lékařů
Ne, to není povinné, občas jezdí přednášet do USA, ale to vím jen uvedení "při řeči", o žádném příjmu z těchto akcí nevím, protože nic nezdaňuje. Proto se ptám, mám za to, že oproti tomuto nákladu by měl mít příjem, trvá na uvedení do nákladů.
Moc děkujii
Proto jsem se ptala , co z toho má. Pak by to šlo obhájit jako reklama, ale nevím nevím. A když trvá, tak se ho snad můžete zeptat, proč tam lezl.
Jeho odpověď je - právě kvůli možnostem občasných přednášek v cizině a "služebním cestám" do zahraničních nemocnic, které jsou v letních měsícíh a jako doklad o účasti předkládá seznam nemocnic ve kterých byl např. Turecko, Rakousko, Řecko a faktury včetně těchto potvrzení o účasti dodává agentura přes kterou lékaři jezdí.
děkuji za ochotu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 12. 2012 17:32
dobrý podvečer,
prosím o radu, jak účtovat v s.r.o. -lékařská praxe-, kdy lékař uhradil v EURech cekem 34.000,- Kč za mezinárodní registr lékařů, dosud jsem se s tím nesetkala a proto moc prosím o radu