Re: PDD-dodatečné přiznání
Záleží na tom, proč jste vystavili dobropis. Pokud podle § 42 ZDPH (zřejmě snížení základu daně po DUZP, například dodatečně poskytnutá sleva na cenu prací), tak se nemusíte vracet do starého měsíce, jde o samostatné zdanitelné plnění, které spadne do běžnéh obodbí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
27. 12. 2012 11:15
Vystavila jsem v listopadu fakturu s PDP na vyšší částku, než jsem měla. Vytvořila jsem ODD s datumem dnešním, ale s poznámkou, že se týká DUZP 11/2012. Dneska podávám daňové přiznání a nevím, zda můžu tento ODD zohlednit v listopadu, nebo jestli mi ta druhá strana ho potvrdí až s datem doručení, tj prosinec. Co je správně? Myslím si, že by mělo být dodat.daň.přiznání, takže já mám štěstí, že dělám přiznání dnes, odběratel bude muset bohužel udělat dodatečné! děkuji moc