Re: přehled o platbě ZP
opravné přehledy jsem už poslala tak jak měli být a jsem domluvena s pojišťovnami že jedné o tu částku(přeplatek) ponížím platbu za 12/2012 a druhé navýším ale aby jim ten systém počítal dobře avše napároval tak jak platby měli být tak právě nevím jestli přehledy za 12/2012 mají udávat částku kterou jim budu posílat za 12/2012 s tím že pojistné ve skutečnosti zaplatím jedné poj. vyšší a druhé nižší. asi jsem natvrdlá. :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
8. 1. 2013 6:46
Dobré ráno, prosím o radu zkušenějšího, ještě jsem neřešila. Zaměstnankyně nenahlásila změnu zdrav.poj. Spojila jsemse s oběma poj.a vše již vyřešila akorát si nejsem jistá s podáním přehledů za 12/2012. Vyměřovací základ i odvod pojistného bude na přehledu za 12/2012 uveden správný jak mi ho vypočítal program ale na bankovním účtu tuto částku navýším o vypoč.nedoplatek? Tak aby bylo zřejmé že se částky liší a ja nedoplatek uhradila? Moc děkuji.