Re: DPP POHODA
Zkoušela jsem to, dny se vynulují pouze, pokud zadám do pracovních dnů 0, potom bude i odpracováno 0. Každopádně chtěla bych zachovat u pracovních dnů nechat fond pracovní doby, tj. počet pracovních dnů v měsíci a pouze do políčka odpracováno dát 0. A toto políčko není podsvíceno pro změny. Děkuji za jakoukoliv radu.
Re: DPP POHODA
Pracovní dny - nedáte 0, ale skutečně odpracované dny a v kolonce hodiny doplníte odpracované hodiny - vše ručně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 1. 2013 19:29
Obracím se na zkušenější - mám 3 zaměstnankyně na DPP, jedna dělá 8 hod./měsíc, další 12 hod./měsíc, poslední 20 hod./měsíc. Jak se v účetním programu POHODA dopracuji k tomu, aby mi ve výplatním listu vycházely pouze odpracované hodiny - u všech zaměstnankyň mohu upravit odpracované hodiny, do odpracovaných dnů mě program nepustí. Pokud si vyjedu výplatní list, tak mi to napíše odpracováno 21 dnů, 8 hodin, přičemž zaměstnankyně odpracovala pouze těch 8 hodin. Poradíte, prosím, někdo?
Děkuji