Re: DPP POHODA
Zkoušela jsem to, dny se vynulují pouze, pokud zadám do pracovních dnů 0, potom bude i odpracováno 0. Každopádně chtěla bych zachovat u pracovních dnů nechat fond pracovní doby, tj. počet pracovních dnů v měsíci a pouze do políčka odpracováno dát 0. A toto políčko není podsvíceno pro změny. Děkuji za jakoukoliv radu.
Re: DPP POHODA
Pracovní dny - nedáte 0, ale skutečně odpracované dny a v kolonce hodiny doplníte odpracované hodiny - vše ručně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
9. 1. 2013 19:29
Obracím se na zkušenější - mám 3 zaměstnankyně na DPP, jedna dělá 8 hod./měsíc, další 12 hod./měsíc, poslední 20 hod./měsíc. Jak se v účetním programu POHODA dopracuji k tomu, aby mi ve výplatním listu vycházely pouze odpracované hodiny - u všech zaměstnankyň mohu upravit odpracované hodiny, do odpracovaných dnů mě program nepustí. Pokud si vyjedu výplatní list, tak mi to napíše odpracováno 21 dnů, 8 hodin, přičemž zaměstnankyně odpracovala pouze těch 8 hodin. Poradíte, prosím, někdo?
Děkuji