Re: OTzměna směřování daní na FÚ od 1.1.
Tak to pardón, nevím kdo je to "MY" když píšete "pro nás...."
Je to myšleno jako pro NÁS CO JSME SKVĚLÍ A VŠECH VĚCÍ ZNALÍ A MÁME ČAS VŠECHNY PŘÍSPĚVKY DENNĚ PROČÍTAT A JSME TU UŽ DLOUHO A NIKDO AŤ NÁM SEM NIC NEPÍŠE - NA TO MÁME VÝHRADNÍ PRÁVO JEN MY atd..?
Pokud můj příspěvek tedy pohoršil ještě někoho z VÁS, tak se mu tímto moc omlouvám, další debata na toto téma s VÁMI mi nic nepřinese. (Šetřete čas a energii na něco co má smysl).
Psal jsem to jen proto, aby náhodou jako já (někdo z nás hloupých) omylem nesměřoval platby FÚ na stará čísla. Toť vše.
>Tak to pardón, nevím kdo je to "MY" když píšete "pro
>nás...."
>Je to myšleno jako pro NÁS CO JSME SKVĚLÍ A VŠECH VĚCÍ
>ZNALÍ A MÁME ČAS VŠECHNY PŘÍSPĚVKY DENNĚ PROČÍTAT A
>JSME TU UŽ DLOUHO A NIKDO AŤ NÁM SEM NIC NEPÍŠE - NA TO
>MÁME VÝHRADNÍ PRÁVO JEN MY atd..?
>
>Pokud můj příspěvek tedy pohoršil ještě někoho z VÁS,
>tak se mu tímto moc omlouvám, další debata na toto
>téma s VÁMI mi nic nepřinese. (Šetřete čas a energii na
>něco co má smysl).
>
>Psal jsem to jen proto, aby náhodou jako já (někdo z
>nás hloupých) omylem nesměřoval platby FÚ na stará
>čísla. Toť vše.
Nebuďte vztahovačný a hned uražený, nic o chytrých a hloupých lidech jsem neřekla, nemyslela jsem to zle.
>
>
>
>
>
Tak myslím že to bylo napsáno jako upozornění, že na BC jsou uvedené chybné údaje (nevím ani kde, čísla účtů tady nehledám).
Zato se tu se zájmem občas mrknu na zákon o DPH, a ten je momentálně zřejmě v nějakém "mezistavu", např. můj oblíbený § 92a je sice "novelizován", ale přijde mi, že pouze částečně ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
17. 1. 2013 12:34
Bacha,
od 1.1. 2013 zaniklo 199 FÚ a vzniklo 14 nástupnických FÚ, v souvislosti s tím je změna směřování plateb (č.účtů) FÚ.
Na tomto servru jsou dosud stará neaktualizovaná čísla účtů!!
Více info na:
http://cds.mfcr.cz/cps/rde/xchg/cds/xsl/placeni_dani_17014.html