Re: Proplácení dovolené na mateřské
Nežádejte o proplacení, ale o čerpání dovolené. Požádejte před skončením pobírání PPM tak, aby dovolená navazovala na MD. Rodičovský příspěvek můžete pobírat současně. Dovolená z roku 2012 bude krácená, z roku 2013 budete mít nárok na 1 - 2/12. K přesnému výpočtu byste musela uvést odkdy dokdy přesně budete brát PPM.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
21. 1. 2013 12:31
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Z jedné mateřské jsem přešla plynule do druhé mateřské. Od září 2012 pobírám druhou mateřskou a slyšela jsem, že od zaměstnavatele mám nárok na proplácení dovolené.
Je to teda možné, když jsem mezi mateřskými nepracovala (i když jsem u zaměstnavatele vedena), jelikož jsem ihned nastoupila na další?
Prý o to proplacení dovolené musím písemně požádat. Je to opravdu tak a v jakém termínu bych to měla udělat?
Děkuji moc za případnou radu.