Re: Prohlášení - podpis na 4. straně
OK, tak já tam radši ten podpis budu dávat, však vadit by ničemu neměl. A kam to píšete na té 3. straně, to prohlášení, že nežádá?
Re: Prohlášení - podpis na 4. straně
Já to chápu a taky mi to přijde nelogické, ale zase na druhé straně mám důkaz, že opravdu nežádá. Co když někdo bude tvrdit, že žádal písemně? Mě jde o to, že jsem nastoupila u firmy, kde to takto dělají, tak abych tam hned ze začátku neměla problému. Vadit by to snad nemělo. Sama si osobně myslím, že podpis tam být nemusí. Ale prý je to takto učili na školení Klubu mzdových účetních v Praze - nějaká paní z ministerstva financí. Já na tom školení taky byla, ale nějak mi to uniklo :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 1. 2013 7:31
Dobrý den, máme s kolegyní různý názor na podpis na 4. straně prohlášení. V případě, že zaměstnanec nežádá o roční zúčtování, tak jsem 3. a 4. stranu nikdy se zaměstnancem nevyplňovala. Moje kolegyně je přesvědčená, že podpis na 4. straně by měl být, že tak zaměstnanec podepisuje, že o roční zúčtování nežádá. Já tedy v minulé práci prošla kontrolou finančního úřadu a nevadilo, že podpisy na 4. straně nebyly. Jak se na to díváte vy? Předem děkuji za názory.