Re: dobrovolný plátce dph
jestliže se přihlásím dobrovolně stávám se měsíčním plátcem? Znamená to,že když jsem překročila obrat v prosinci platí pro mě zákon o DPH z roku 2012
Plátcem se přitom stáváme od začátku druhého (do konce roku 2012 od začátku třetího) Takže každý kdo se stane plátcem DPH bude povinně měsíční plátce?
Re: dobrovolný plátce dph
překročili jsme obrat v listopadu, v prosinci jsme nestihli se přihlásit, máme smůlu, jsme plátcem - měsíčním od února. Nic jiného nám nedovolili.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
26. 1. 2013 12:57
Dobrý den mohu se stát dobrovolným plátcem DPH? co proto mám udělat.Jedná se mi o to,že k 31.12.2012 jsem obrat 1 milionu korun překročila,tudíž bych se stala plátce tak nebo tak,ale až od února 2013. Mohu se zaregistrovat (byť už je pozdě) a stát se dobrovolným plátcem od 1.1.2013
děkuji