Re: Mzdy-srážková daň nazaúčtovaná na 33
nemám to na žádném účtě, prostě ve mzdách nebylo zaúčtování nastaveno, v nastavení účtování mezd úplně chybělo to číslo složky s účtovacím předpisem, takže když vyjedu 331 není to tam, takže taky jsem myslela na ID do roku 2012, jen jsem nevěděla, jestli můžu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
30. 1. 2013 8:51
Při kontrole zaúčtování mezd jsem zjistila, že v roce 2011 chybí zaúčtování srážkové daně, mám pouze úhradu z banky 342/221, ale z mezd 331/342 chybí. Jedná se o celkovou částku 5280,- Kč. Mzdová tady zřejmě měla chybně nastaveno, protože i mě se to letos neúčtovalo, ale všimla jsem si toho. Jakou opravou bych mohla dorovnat účet zaměstnanci? Můžu si letos doúčtovat, abych tu částku dostala na účet zaměstnanci? Bez dodatečného přiznání, nebo jak vyřešit chybně rozvahový účet?