Re: Roční zúčtování
Doložte potvrzení o zdan. příjmech od předcházejícího zaměstnavatele, nevadí, že jste S+N nikde nepracovala. Dále mzd. účetní předložte povrzení o zaplacených úrocích, úvěrovou smlouvu a buď výpis z katastru nemovitostí nebo potvrzení o členství v družstvu (nevím, nač jste úvěr brala).
Re: Roční zúčtování
při koupi domu musíte být vlastníkem a musíte dům užívat k trvalému bydlení ... pokud předkládáte potvrzení o zaplacených úrocích, které je na vaše jméno, prohlášení od přítele nepotřebujete. potřebovala byste ho v tom případě, pokud by jste vy uplatňovala potvrzení o úrocích na jeho jméno. Ano, výpis z katastru originál, nebo jsme tu četla i ověřenou kopii
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
30. 1. 2013 8:52
Dobrý den,
můžu si do ročního zúčtování dát úroky ze stavebního spoření? Přišlo mi potvrzení na stavební spoření na bytové potřeby a o výsi úroků. Bude účetní po mně chtít ještě k tomu doložit nějaké papíry? Účastníky smlouvy o úvěru financování bytových potřeb jsem já a můj přítel, bude potřeba i čestné prohlášení přítele, že si tyto úroky uplatňovat nebude?
A ještě se chci zeptat, do 20.ledna 2012 jsem dělala u jiného zaměstnavatele (doložím potvrzením o zdanitelných příjmech), to byl pátek a od 23. ledna jsem nastoupila do současné práce. Nebude problém v tom, že mi chybí na doložení ten víkend?