Re: odstupné a úřad práce
zeptejte se přímo na PU, tam vám to řeknou přesně a hlavu vám neutrhnout.
Re: odstupné a úřad práce
Běžte se zaregistrovat do 3 pracovních dnů po skončení PP. Budete zaregistrovaná ode dne následujícího po skončení pracovního poměru. Sice vám 3 měsíce nebude podpora vyplácená, ale ZP za vás bude platit stát a bude se vám to počítat do odpracované doby na důchod, což už vás ve vašem věku asi zajímá. Podpora není krácená, podpůrčí doba zůstává 11 měsíců, jen je o ty 3 měsíce odsunuta.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
30. 1. 2013 16:25
Dostala jsem výpověď ze strany zaměstnavatele a výpovědní lhůta mi končí k 31.1. Dostanu 3 měsíční odstupné a půjdu se registrovat na prac.úřad. Vím, že dostanu podporu až po 3 měsícíh, ale nekrátí se mi o ty 3 měsíce možnost pobírat podporu? U mě to je už 11 měsíců - věk 56 let - tak jestli počítám správně 1 - 3 měsíc nic, 4 - 15 měsíc podpora. Nebo se mám rovnou jít registrovat až po těch třech měsících ?
Poraďte, kdo to víte. Děkuji