Re: Jaká je správná adresa?
Ičo mám také, stejné jako dič (samo bez cz)
Mně je divné, že pokud mám ičo a dič, nejsou nikde nalezené v obchodním rejstříku, prostě nikde.
DOmnívala jsem se, že mohu fakturovat pouze na to co je uvedené v rejstířku. V názvu nemají ani s.r.o., ani organziční složka, nic. Moc děkuji.
Re: Jaká je správná adresa?
Tyto firmy (organizační složky) nemívají Ičo stejné jako DIČ, teď jsem to kontrolovala v našem systému a u všech jsou tato čísla rozdílná... nevím zda to tak platí pokaždé, ale myslím, že ano.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
1. 2. 2013 10:28
Dobrý den,
nemohu se dopátrat adresy kam mám fakturovat.
Mám poskytnuté dič: CZ.... když si ho dám na justici, nic nenalezeno, a aresu také nic nenalezeno a na viesu ano, s adresou do Pittsburgu USA.
Znamená to, že mají tady u nás registraci.
Jenže oni po mě chtějí vystavit fa (fakturační adresa) na prahu, truhlářská..... (tam mají asi "pobočku") respektive tam provádějí školení pro které jsme tiskly materiál.
Mohu poprosit o radu, na koho bude faktura.
Děkuji,
IM