Výpočet podpory v nezam.

• (neregistrovaný)

4. 2. 2013 13:53

Dobrý den,

prosím o potvrzení...moje sestra pobírala rodičovský příspěvek, zároveň chodila do zaměstnání - 10 měsíců, průměrný výdělek 13 tis. Kč...po 10 měsících skončila na ÚP. Teď jí přišel výměr, kde jí spočetli podporu 3660 Kč první dva měsíce, pak 2900 a 2600 na poslední měsíc...myslím, že to není dobře, když nezohlednili výdělek ze zaměstnání...potvrzení od zam-tele odevzdala...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 2. 2013 14:32

xJ (neregistrovaný)

Re: výpočet podpory v nezam.
      To mi připadá, že účetní zaškrtla že je na RD a nepracuje, máte kopii dokladu pro ÚP?

• 4. 2. 2013 14:41

Renáta K (neregistrovaný)

Já u sebe ne, ale sestra obdržela od účetní klasické potvrzení o průměrném výdělku, vyplněný tiskopis, který přinesla z ÚP...teď tu přesnou částku nevím, ale měla tam potvrzeno necelých 13 tis Kč, pracovní poměr od 1.3. do 31.12.

• 4. 2. 2013 14:50

xJ (neregistrovaný)

je to divné, protože takovouto výši podpory mají ženy, které se vrátily z RD a neměly nic odpracovaného, ani 1 den, tak že si myslím, jestli zaměstnavatel nějak chybně nevylnil potvrzení pro ÚP, třeba že tato doba nebyla dobou důchodového pojištění a pod.

• 4. 2. 2013 14:58

Renáta K (neregistrovaný)

no, zkouknu kopii, sestra si dělá kopie od všeho...mě právě napadlo, jestli taky nemůže být problém na ÚP, potvrzení přinesla až dodatečně...no, takový nepořádek tam snad nemají...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).