Re: oznamení o zmene reg/zadost o zru
Pokud nechcete nic měnit ani rušit, tak nemáte povinnost.
Tam se jedná hlavně o nahlášení účtů, které chcete zveřejnit, pokud máte účty na FÚ nahlášeny tak zveřejní ty, které tam máte.
Pokud máte i účty, které nahlášeny nemáte tak ty můžete doplnit, pokud tak neučiníte nebudou zveřejněny.
to jsem si také myslela - jeden účet jsem již nahlášený měla a tak jsem do oznámení uvedla druhý účet a dneska mi volali z FÚ, že musím dojít doplnit i ten, který už tam mají registrovaný, jelikož podáním oznámení neví, co s tím dříve nahlášeným účtem, zda jej tam nechat nebo nikoliv a že pokud jsem oznamovala další účet, tak jsem měla uvést i ty, které jsem jednou již oznamovala.....
No vidíte a já jsem tam volala a bylo mi řečeno, že pokud do 28. nepošlu, které účty chci zveřejnit, budou zveřejněny ty, co mám nahlášeny a nic jiného posílat nemusím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
4. 2. 2013 18:12
Dobrý den,
poradi mi někdo?
Do 28.2.2013 mám jako plátce DPH nahlásit oznámení o změně registračních údajů / žádost o zrušení registraci.
Já ale nechci nic měnit ani rušit.
To jsem povinná stejně?
a jak to mam vyplnit ...
Diky moc za info Petra