Oznamení o zmene reg/zadost o zru

• (neregistrovaný)

4. 2. 2013 18:12

Dobrý den,
    poradi mi někdo?
    Do 28.2.2013 mám jako plátce DPH nahlásit oznámení o změně registračních údajů / žádost o zrušení registraci.

Já ale nechci nic měnit ani rušit.

To jsem povinná stejně?

a jak to mam vyplnit ...
    Diky moc za info Petra

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 2. 2013 19:17

pet.1 (neregistrovaný)

Re: oznamení o zmene reg/zadost o zru
      Pokud nechcete nic měnit ani rušit, tak nemáte povinnost.
      Tam se jedná hlavně o nahlášení účtů, které chcete zveřejnit, pokud máte účty na FÚ nahlášeny tak zveřejní ty, které tam máte.
      Pokud máte i účty, které nahlášeny nemáte tak ty můžete doplnit, pokud tak neučiníte nebudou zveřejněny.

• 4. 2. 2013 19:25

PetraFO (neregistrovaný)

to jsem si také myslela - jeden účet jsem již nahlášený měla a tak jsem do oznámení uvedla druhý účet a dneska mi volali z FÚ, že musím dojít doplnit i ten, který už tam mají registrovaný, jelikož podáním oznámení neví, co s tím dříve nahlášeným účtem, zda jej tam nechat nebo nikoliv a že pokud jsem oznamovala další účet, tak jsem měla uvést i ty, které jsem jednou již oznamovala.....

• 4. 2. 2013 19:30

pet.1 (neregistrovaný)

No vidíte a já jsem tam volala a bylo mi řečeno, že pokud do 28. nepošlu, které účty chci zveřejnit, budou zveřejněny ty, co mám nahlášeny a nic jiného posílat nemusím.

• 4. 2. 2013 20:36

PetraFO (neregistrovaný)

to jo, ale já hlásila ještě další, takže mě nenapadlo tam uvádět již dříve nahlášený

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).