Re: Podpora v nezaměstnanosti a DPP
no já nevím, ale mít PN a mít DPP a topit, to budete chodit topit jen ve vycházkách? Chápu, když účetní si zlomí nohu, přesto může vykonávat účetní ze svého domu. Ale to víte vy na co máte PN. na UP si můžete přivydělat do 4tis, více budete vyřazen z evidence. Ohledně syna, když vám na to nikdo nepřijde. Od 1.1.2012 si můžete na DPP pracovat 300hod.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
4. 2. 2013 23:08
Nemůžu najít včerejší dotaz tak zkouším znovu.
K 31.1.2013 jsem dostal výpověď z HPP,momentálně mám PN,
byla se mnou sepsána DPP od 1.2.2013 (topič na bytovce v místě trv.bydl.)Zaměstnavatel nám dal 4měs.odstupného.Doufám
že PN skončí nejpozdějš v březnu.
Pokud ano,v dubnu se jdu hlásit na ÚP ale podporu budu pobírat až od srpna(4měs.odst.).Takže pokud budu topit na DPP nemá to
na nic vliv?Vliv by to mělo vlastně kdybych pobíral podporu,chápu to dobře?Teoreticky v září pokud bych topil na DPP,odložila by se
podpora - nebo - netopit(2000Kč) - napsat dohodu na jinou
osobu? Třeba syna,který je na ÚP (ukončené studium)od 1.2.2012 a nemá žádný příjem ?
Děkuji za odpověď ........ doufám že se najde odvážlivec ;o)
Krásný večer