Re: Příjem z prodeje
Právě že je více jak 20000,-.Mám to tedy zahrnout do přílohy číslo 2
do příjmů? Děkuji za rady.
Re: Příjem z prodeje
Proč by nešel paušál? Jde o prodej dřeva z vlastního lesa, tedy ze zemědělské výroby. Uplatnila bych výdaje ve výši 80% příjmů.
§ 10/1/a):
příjmy z příležitostných činností nebo z příležitostného pronájmu movitých věcí, včetně příjmů ze zemědělské výroby, která není provozována podnikatelem (samostatně hospodařícím rolníkem),
§ 10/4:
Jde-li o příjmy ze zemědělské výroby, lze výdaje uplatnit podle § 7 odst. 7 písm. a). Poplatník, který uplatňuje výdaje podle § 7 odst. 7 písm. a), je povinen vždy vést záznamy o příjmech.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
6. 2. 2013 7:10
Prosím o radu,jsem zaměstnanec v HPP a loni jsem prodal dřevo ze svého lesa,mám kupní smlouvu+doklad a budu si nělat sám daň.přiznání.Prosím kam mám zahrnout příjem do jakého řádku v přiznání.Vždy mi dělali roč.zúčt.v práci a teď jsem zoufalý.
Děkuji moc za rady.