Exekuce

• (neregistrovaný)

7. 2. 2013 14:40

Pracovnice je už 6 měsíců nemocná, má exekuci, nahlásila jsem na OSSZ. Teď ji z vyúčování daně za r. 2012 vznikl přeplatek. Co s tím?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 2. 2013 15:09

janina36 (neregistrovaný)

Re: exekuce
      Já exekuci platím i s ročního vyúčtování , ale dávám k tomu"tiskopis", kde je napsáno, že pracovník souhlasí s úhradou exekuce z ročního
      vyúčtování daně.
      Na školení jednou říkali, že se musí ztrhnout exekuce i z ročního vyúčtování, na dalším zase že to nelze , takže jsem si sama vytvořila
      "tiskopis" neboli souhlas a exekuce platím, protože je to dobré i pro pracovníka - tím že nic nebude platit nic nevyřeší - akorát to nelze
      udělat pokud na sebe vyhlásil bankrot .

• 7. 2. 2013 15:09

Já exekuci platím i s ročního vyúčtování , ale dávám k tomu"tiskopis", kde je napsáno, že pracovník souhlasí s úhradou exekuce z ročního
      vyúčtování daně.
      Na školení jednou říkali, že se musí ztrhnout exekuce i z ročního vyúčtování, na dalším zase že to nelze , takže jsem si sama vytvořila
      "tiskopis" neboli souhlas a exekuce platím, protože je to dobré i pro pracovníka - tím že nic nebude platit nic nevyřeší - akorát to nelze
      udělat pokud na sebe vyhlásil bankrot .

• 7. 2. 2013 15:33

RenataH (neregistrovaný)

já tedy také z vratky daně exekuci platím (z doplatku na bonusu ne), ale zajímalo by mě, co byste dělala, kdyby vám ten souhlas z-nec nepodepsal ? myslím, že když někdo dluží třeba 2 mega, že by souhlas nepodepsal.

• 7. 2. 2013 17:44

>>vždycky máme takové pracovníky, že dluží jen "tisíce" a jsou radi, když se toho zbaví

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).