Re: vyúčtování daně ze závislé činnosti
Ano, sl.1 a 2 jsou sražené zálohy po slevě. Pokud jste provedli zaměstnancům roční zúčtování 2011 a vyplatili v únorových mzdách přeplatky, pak ve sl.4 bude v únoru 53338,- (pokud se jedná o peplatky ze záloh).
Sloupec 11 – uveďte úhrn částek skutečně odvedených za uvedené zdaňovací období na účet fi nančního úřadu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
9. 2. 2013 21:20
Potřebovala bych poradit,dělám vyúčtování,minulý rok jsme vraceli zaměstnancům 53338,celý rok jsme na FU neplatili zálohy na dan,ale dohromady za celý rok dělali jen 20830,takže bychom chtěli,aby nám zbývajících 30 tisíc FU vrátil. Myslela jsem,že ve formuláři se mi to vypočítá,kolik nám má FU vrátit,ale vyhazuje mi to jen vrácení danových bonusů. vyplnuji dobře do sl.4 zálohy na dan,které jsme měli uhradit a nevyplnuje se ještě někde něco,když nám zálohy nepokryjí přeplatek?Děkuji moc za rady