ELDP

• (neregistrovaný)

10. 2. 2013 19:20

Dobrý den,
    poprosím o radu mám zaměsntance,který má v pracovní smlouvě dvě data nástupu do práce a to 1.9.2012 pro projekt č.1 evropského charakteru a 5.9.2012 pro projekt č.2 evrop.charakt.
    Přihlášky na SP a ZP jsem vystavila jednu s datem 1.9.2012 a jak to mám udělat s ELDP? Mám udělat jeden ELDP a vypsat tam 2 data nástupe + 2 vyměř. základy,nebo jeden ELDP -jeden datum nástupu a celkový vyměřovák,nebo 2ELDP pro každý datum nástupu zvlášť?

Děkuji mnohokrát.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 2. 2013 19:24

inzinyrka (neregistrovaný)

Re: ELDP
      Jestli má na každý projekt (nedovedu si představit, o co by z pracovně-právního hlediska mohlo jít) jinou pracovní smlouvu, měl být přihlášen ještě na 2. prac.poměr od 5.9.2012. Pak byste vedla 2 ELDP, pro 1++ a pro 2++. Jak to má ve mzdovém listu? Nebo má dva? Nebo je to prostě tak, že má jednu pracovní smlouvu a jenom mu byl dodatkem zvýšen objem práce?

• 10. 2. 2013 19:52

gaboraj (neregistrovaný)

Má jednu pracovní smlouvu,kde jsou vypsány dvě data nástupu,2 mzdové výměry pro každý projekt rozepsaná částka.Oba projekty měli začít ve stejný datum,ale díky kratšímu prodlení u sepsání smlouvy 2.projektu je to takto.Díky moc za rady.

• 11. 2. 2013 21:30

inzinyrka (neregistrovaný)

Nevím. Vemte ty papíry a zajděte se poradit na kontrolní oddělení OSSZ. Nebojte se, nesežerou Vás a domluvíte se, aspoň to budete mít dobře hned a nebude se to muset spravovat při kontrole za 2 - 3 roky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).