Re: vyúčtování daně ze ZČ-přeplatek r.20
Dobrý den,
teď jsem volala na Fú kvůli našemu přeplatku z min.roku. Za každý rok se vyplňuje vyúčtování, do kterého se zapisují pouze aktuální čísla. Pokud byl přeplatek, zúčtují sami na základě vyúčtování z minulého roku. Dopisem jistě nic nezkazíte, ale není nutný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
14. 2. 2013 10:43
Prosím o radu. Spol. měla zaměstnance do 06/2012. Jednalo se o statutáry, jejich mzda byla minimální, ale srážela se jim zálohová daň. Tuto jsme na FÚ neodváděli a to z důvodu toho, že ve vyúčtování daně za rok 2011 vznikl přeplatek na dani 9825 Kč. O tento jsme si nepožádali.
Pokud tedy do vyúčtování napíši že jsme odvedli za dané měsíce 0 Kč, vznikne mi nedoplatek. Nevím, jestli je to takto správně a já vyúčtování daně zašlu s dopisem, ať nedoplatek uhradí s přeplatkem z roku 2011 nebo se dá čáska z minulých let někam napasat?
Děkuji,