Nahlášení účtů

• (neregistrovaný)

18. 2. 2013 22:16

Jak se to má vyplnit ? Do 12 - čísla účtů u poskytovatele platebních služeb, když chci zveřejnit registrovaný účet, vyplňuji "nový/další" a datum, nebo jen a) číslo účtu a třikrát "ANO" ???
    Moc děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 2. 2013 22:20

Romčas (neregistrovaný)

Re: Nahlášení účtů
      Zavolejte si na svůj FÚ. Ten náš to třeba nechce, pokud máme 1účet a ten je u nich nahlášený, tak nemusíme nic posílat a prostě od 1.4. ho zvěřejní automaticky. Ale jsou i jiné názory na jiných úřadech:( Je to opravdu zvláštní, že ani FÚ nejsou sjednocené ve svých požadavcích:))

• 18. 2. 2013 23:01

MZ11 (neregistrovaný)

Dneska jsem to řešila taky s naším FU a paní na registraci mi řekla, že mám zavolat příští týden, že ještě sami pořádně neví jak to bude s již roky nahlášenými účty, že jím chodí pořad nějaké informace a už ani oni pořádně neví co a jak::((

• 19. 2. 2013 9:41

jinka (neregistrovaný)

Zákon říká nahlásit, tak nahlašte.Informace typu paní z FU říkala...
      se budou těžko vysvětlovat, až Vám přestanou chodit platby od odběratelů kvůli nezveřejněnému účtu.
      Zatím neví jak zadávat nahlášené (mají jen 4 kolonky) a pochybuju že automatické zveřejnění dříve nahlašených proběhne v termínu , pořád mají problémy se SW

• 19. 2. 2013 17:12

vladík (neregistrovaný)

A myslím, že bude hůř.... jen ať si to užijí, ještě přibudou nespolehliví plátci, hlava jim jde kolem z RPDP... ale když si to na nás vymysleli, tak ať se s tím poperou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).