Re: Vyúčtování daně
A když zaměstnanci provedu zúčtování daně z příjmu + výplatu, tak se ten měsíc počítá do počtu?
Resp. další dotaz - když mi trvá dohoda 15.-25.1., pak k 31.1. už pracovní poměr netrvá, ale já vyplácím mzdu 15.2. Tento zaměstnanec se počítá do počtu?
Díky, asi v tom plavu...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Žena okamžitě přišla o dávky kvůli cizí chybě v platbě výživného
Seniorům letos končí nejvíce řidičských průkazů
Vibe coding: Proč vám tahle dovednost zachrání místo u stolu nebo vás posadí do čela
Doplňující údaje zaměstnavatele pro JMHZ – podrobný manuál
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
19. 2. 2013 13:17
Dobrý den,
mám dotaz, při vyplňování vyúčtování daně z příjmu ze závislé činnosti, potřebuji upřesnit, ve sl. 11 jsem uvedl za prosinec částku, která byla zaplacena za zálohy za listopad i za prosinec, i když za prosinec byla zaplacena až v lednu, je to správně nebo se tam píše to co bylo skutečně do roku 2012 zaplaceno?
A ještě jeden dotaz, v případě zaměstnání 1 člověka na dohodu o provedení práce na 1 měsíc, s podepsaným prohlášením, který zálohu na daň žádnou ze mzdy neplatil, neuvádím tedy tohoto člověka v příloze č. 1 - počet zaměstnanců?
Děkuji.