Re: Zrušení trvalého pobytu
pokud se nepletu, tak se můžete přihlásit k trvalému pobytu tam, kde jste v pronájmu - nemusíte mít ani souhlas majitele, ale stačí zajít na úřad se nájemní smlouvou.... sama mám opravený menší domeček, který jsem chtěla původně pronajmout, ale nedávno jsem četla na netu článek, ve kterém se výše uvedené psalo, a tak jsem se na pronájem vyprdla :-)))
Re: Zrušení trvalého pobytu
Proč by nebylo možné přihlásit se na úřadě? Tam jsou všichni bezdomovci. Zkrátka manžel oznámí, že už u něho nebydlíte, vy oznámíte, že nikde nebydlíte, ale že potřebujete mít kam chodit pro poštu atd.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
20. 2. 2013 20:59
Prosim poraďte.Mám trvalý pobyt u svého bývalého manžela v obecním bytě.Bydlím v pronájmu a tam si trvalé bydliště přihlásit nemohu.Ráda bych se od manžela odhlásila a přihlásila na úřadě .Prý to nejde.Jak to mám tedy udělat.Nerada bych , aby mi úřední pošta chodila na adresu k býv. manželovi.