Re: Pohoda - DE
Pohoda je nejlepší program, s ktrerým jsem kdy pracovala.
Zlikvidujete jednu fakturu, pak kliknete na políčko Likvidace, pak pravým tlačítkem myši do modrého prostoru a klinete na odkaz - Přidat likvidaci výběrem - a postupně klikáte na faktury, které chcete zlikvidovat. Jde to i jiným způsobem, záleží, co vám bude vyhovovat.
Přes hromadnou likvidaci to jde také dobře. Otevřete si nový pokladní doklad, pak Přenos - hromadná likvidace - vybrete křížkem faktrury, které chcete zlikvidovat a pak kliknete na zlikvidovat vše.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
20. 2. 2013 21:14
Hezky vecer, zase se tu trapim s Pohodou. Mam v DE zaevidovano cca 100 prijatych faktur v lednu. Vse placeno v hotovosti v ruzne dny. Nechce se mi likvidovat kazdou fakturu zvlast a mit 100 zapisu v pokladne z ledna 2013. Lze nejak hromadne zlikvidovat vsechny doklady najednou k 31.1.2013? Na presnem dni uhrady mi nezalezi, z danoveho hlediska to je jedno, hlavne kdyz to je zaplaceno v roce 2013. Zkousim povel hromadna likvidace, ale i pres vice vybranych faktur se mi zlikviduji treba jen dve nebo tri. Asi zase nekde nemam neco nastaveno. Dekuji za radu.