Pohoda - DE

• (neregistrovaný)

20. 2. 2013 21:14

Hezky vecer, zase se tu trapim s Pohodou. Mam v DE zaevidovano cca 100 prijatych faktur v lednu. Vse placeno v hotovosti v ruzne dny. Nechce se mi likvidovat kazdou fakturu zvlast a mit 100 zapisu v pokladne z ledna 2013. Lze nejak hromadne zlikvidovat vsechny doklady najednou k 31.1.2013? Na presnem dni uhrady mi nezalezi, z danoveho hlediska to je jedno, hlavne kdyz to je zaplaceno v roce 2013. Zkousim povel hromadna likvidace, ale i pres vice vybranych faktur se mi zlikviduji treba jen dve nebo tri. Asi zase nekde nemam neco nastaveno. Dekuji za radu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 2. 2013 21:29

K. (neregistrovaný)

Re: Pohoda - DE
      Dobrý večer.
      POHODU vyhodit, jsou daleko jednodušší a lepší programy jako je např. Tichý-Ježek atd. Pohoda je hrozná - vůbec nedoporučuji.
      K.

• 20. 2. 2013 21:32

Lenkaaa (neregistrovaný)

Popravde, kdyby nestala tolik penez, uz by davno letela z okna. V excelu jsem to mela 5x rychleji, tady uz par dni dumam nad tim, jak to udelat, at me to boli co nejmene :)

• 20. 2. 2013 23:43

Lenka28 (neregistrovaný)

Pohoda je nejlepší program, s ktrerým jsem kdy pracovala.

Zlikvidujete jednu fakturu, pak kliknete na políčko Likvidace, pak pravým tlačítkem myši do modrého prostoru a klinete na odkaz - Přidat likvidaci výběrem - a postupně klikáte na faktury, které chcete zlikvidovat. Jde to i jiným způsobem, záleží, co vám bude vyhovovat.

Přes hromadnou likvidaci to jde také dobře. Otevřete si nový pokladní doklad, pak Přenos - hromadná likvidace - vybrete křížkem faktrury, které chcete zlikvidovat a pak kliknete na zlikvidovat vše.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).