Roční vyúčtování X žádost o bonus

• (neregistrovaný)

20. 2. 2013 22:23

Dovyplnila a rovnou přes EPO poslala roční vyúčtování - z něj vzniká přeplatek - ještě jsem nepožádala FÚ o vyplacení bonusu na děti za 12/12. Je to tímto vyúčtováním hotové? Nebo mám i tak ten formulář na vyplacení bonusu vyplnit? Budu ho psát za leden, tak klidně i prosinec udělám, ale nechci dělat něco navíc a možná i zbytečně.....Do řádku 5 poslední strany jsem sečetla vše, co nám za rok 2012 FÚ vrátil, bohužel zálohy nepokryjí bonusy....

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 2. 2013 6:49

HP (neregistrovaný)

Re: roční vyúčtování X žádost o bonus
      Vyplňovat tiskopis nemusíte. Pokud vychází přelatek, který budete chtít vrátit, stačí napsat klasickou žádost o vrácení.

• 21. 2. 2013 8:44

Miiirka (neregistrovaný)

? To myslíte jako na obyčejný papír jenom popsat žádost o vrácení? nebo na to je zase nějaký papír? Já v nich moc zběhla nejsem, nikdy mi nic z FÚ zpět neposlali, vždy to šlo jen obráceně....

• 21. 2. 2013 8:52

HP (neregistrovaný)

Ano, přesně tak. Žádný oficiální tiskopis neexistuje, jen napište žádost o vrácení na přeplatek vzniklý z vyúčtování za 2012. A nebo ho tam ponechejte na úhradu dalších povinností. Záleží na Vás.
      A nebo pokud máte přeplatek jen z toho bonusu za prosinec, pak můžete klidně použít tiskopis na vrácení přeplatku z měsíčního bonusu, který podáváte měsíčně.

• 21. 2. 2013 9:11

Miiirka (neregistrovaný)

děkuji, mám tam přeplatek prosince+ ledna, tak to dám rovnou do těch formulářů na vrácení bonusů. děkuji moc za pomoc :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).