Placený dotaz

• (neregistrovaný)

20. 6. 2012 19:58

Varuji všechny, kdož si zašlou dotaz do této placené "poradny". Ačkoliv inzerují, že na placený dotaz za 99,- Kč odpovědí v určitém limitu (do 48 hodin), tak po zaplacení částky 99,-Kč mi nejsou schopni poslat jakoukoliv odpověď ani po cca třech týdnech od zaplacení. (Potvrzení o platbě mám z 2.6.2012). Když jsem po určité době nedostala odpověď, kontaktovala jsem je s dotazem, kdy se mi odpovědi dostane. Do dnešního dne se nikdo neozval.Tento portál není důvěryhodný, jen tahá peníze z lidí, kteří potřebují radu. Nevěřte jim a neposílejte peníze předem!!!!!!!!!! Tváří se jako seriózní portál, ale není tomu tak.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 6. 2012 22:03

KaC

Dobrý den, paní Macáková,
      předně bych ráda uvedla na pravou míru to, co zde uvádíte.
      Váš dotaz byl zaplacený 2.6. 2012, zodpovězený byl 3.6. 2012, ověřit si to můžete zde:

https://businesscenter.podnikatel.cz/diskuse/12806/

Vzhledem k tomu, že nejste registrovaným uživatel našeho fóra, ihned po zodpovězení Vašeho dotazu jsem Vám osobně posílala zprávu na Vámi uvedenou emailovou adresu, s odkazem na Váš dotaz.

Bohužel žádný email na adresu admin@podnikatel.cz s Vaší upomínkou nebo jakýmkoliv dalším dotazem nepřišel. Objevila se zde v diskuzi pouze informace o tom, že jste odpověď neobdržela, na což jsem reagovala obdobným způsobem jako nyní, viz:

https://businesscenter.podnikatel.cz/diskuse/12934/

Domnívám se, že Vaše teze o neserióznosti a nedůvěryhodnosti našeho serveru rozhodně nejsou na místě. Snažíme se našim čtenářům vždy vyjít maximálně vstříc a v 99% dokážeme uspokojit všechny zaslané dotazy ve lhůtě 48 hodin. Stejně jako se to stalo ve Vašem případě.

Tazatelé, kteří položí otázku, jež vyžaduje delší čas na zodpovězení, jsou o této skutečnosti vždy informováni. Pravidla naší Odborné poradny tuto možnost, v případě náročnějších otázek, připouštějí.

Máte-li jakýkoliv další dotaz nebo připomínku můžete mě kontaktovat na emailu: admin@podnikatel.cz

S pozdravem

• 21. 6. 2012 22:04

bez přezdívky

Dobrý den, ráda bych napsala, že tento portál mě i určitě spoustě ostatních víc než jednou poradil a to dobře.
      Odpověď na dotaz paní Macákové jsem 3.6. četla, tak bych jen ráda poradila všem, kteří navštěvují tento portál jen občas, že musí také trochu hledat, pokud hledají odpověď na svůj dotaz třeba až za pár dní, dotazů zde přibývá rychle, a ty starší se zařazují pod jednotlivá témata. Není třeba hned volit v tomto případě, tak silná slova.
      Renata

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).