Záleží na tom co je to velkoodběratel. Určitě bych od něho odebíral spoustu zboží, měsíčně plánuji i několik desítek, ale jak to domluvit když ještě nemám rozběhnutý e-shop a ze začátku to půjde pomaleji? Abych mohl na e-shopu dát cenové nabídky musím znát cenu za jakou mi to dá a až bych měl nabídky tak začnu pracovat na propagaci, kterou mám už promyšlenou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
30. 6. 2012 19:17
Zdravím,
chtěl bych se zeptat jak se mám domluvit s výrobcem, aby mi dal lepší ceny. Dám příklad: Od prodává na svém e-shopu produkt za 1000 Kč, ale na jiných e-shopech to stojí i 950 Kč. To by mělo znamenat, že jim výrobce dává lepší cenu aby to mohli prodávat za přijatelnější cenu ve svém e-shopu. Kdybych teď nakupoval od výrobce za těch 1000 Kč a chtěl dál prodávat tak asi nic neprodám, protože bych to musel prodat minimálně za cca1100 + daň.
Chci se zeptat jak taková domluva mezi výrobcem a prodejcem(mnou) vypadá. Lze to udělat i tak, že bych si od něho kdykoliv koupil nějakou věc za lepší cenu když ji budu zrovna potřebovat do svého e-shopu? Hromadné nákupy by pro mě nebyly ideální, možná i likvidační, protože jsem v začátku podnikání.
Díky moc a doufám, že jsem to napsal srozumitelně ;)