Vyborny podnikatelsky napad - investor ?

• 10. 7. 2012 12:37

Zdravim vas,
    tak predem se omlouvam za chybejici diakritiku, pisi z mobilu. Dale musim pripomenout, ze tento topic nesouvisi s topicem o alkoholu, to jsem jen zjistoval kamaradovo (ktery z toho nadseny vubec neni), nicmene k veci.

Jsem student a uz strasne dlouho si preji mit uspesny podnik, firmu.... neco maleho jsem jiz zkousel, ale ztroskotalo to na lidech a ja jsem za to rad, nekam me to posunulo a z chyb se clovek uci.

Po dlouhem premysleni co bych mohl tedy sakra delat, jsem se podival na prednasku M. Rostocka a konecne me to trklo (unikatni sluzba, to cemu rozumim a sam se tomu venuju, jasny a cileny plan, moznost expanze). A dokonce je to z kategorie unikatnich sluzeb a jsem si jisty, ze to bude mit uspech - opravdu mit bude. Jednak je to zalezitost podnikova (v realu) a + se to velmi krasne propoji s www strankami a pripadne i s doplnkovym eshopem.

Co ale potrebuji jsou penize (jak jinak). Hledam proto investora, ktery by mi byl ochotny poradit ve vsem, byt mi oporou a ktery by disponoval ne malymi penezi. Jelikoz bude zde moznost expandovat klidne do kazdeho statu (tuto sluzbu nemaji pravdepodobne nikde na svete), nabizel bych i pomerne vysoke procenta. Jsem sice z Budejovic, ale zacnu Prahou. Nerikam, ze by to v Budejovicich uspech nemelo, nicmene takto unikatni sluzba by mela byt dostupna pro co nejvice lidi.

Vice asi sdelim pripadnemu investorovi, nicmene az po tom, co se s nim dukladne seznamim apod. Mam velky strach, aby mi napad jednoduse neukradl (je mozne, ze take skoncim u nebankovni pujcky, kdo vi).

e-mail: Egert.P@seznam.cz
    telefon: 728137680

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).