Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
19. 7. 2012 18:25
Dobry den
Zakoupil jsem v jednom Supermarkenu jízdní kolo (čehož teď lituji),byl to dárek pro maminku,kolo jsem měl asi 1,5 měsíce doma něž měla máti narozeniny. Po předání kola matce jsem ale zjistily docela závažné vady kolo se určitě nedalo provozovat.Tak došlo k reklamaci a čekal jsem a bylo my řečeno že pokud se neozvou do 30 dnů mám si následující den po uvedeném datumu na formuláři přijít pro peníze. Ozvaly jse asi po 3 týdnech že neuznaly reklamaci poněvadž kolo bylo dost používané (mimochodem kolo bylo celou dobu ve sklepě a ujelo zhruba 2 km než jsme ho dali mamince k narozeninám). Tak jsem uvedl v prodejně že kolo nemohlo být tzv."ojeté" když ho nikdo nepoužíval a trval jsem na další reklamaci. Došlo k tomu že do 18.7. se nikdo neozval tak jsem 19.7. šel do prodejny že jsi vyzvednu peníze ale co se nestalo po hodinovém dohadování jsem byl přesvědčován ,že prodejce nemá povinnost dát my vědět že již kolo se vrátilo ze servisu který zajišťuje pro provozovnu servis na kola, a že jsem měl 18.7. přijít a ptát se jestli a jak reklamace dopadla? Mimochodem můj telefon měli protože po první negativní reklamaci my volaly.
Děkuji za váš názor.....