http://www.vydelavame-penize.cz/nejcastejsi-otazky/
1, Může mi být měně než 18let?
Ano, věková hranice není stanovena v naprosté většine internetových programů, kde můžete vydělávat a přitom Vám nemusí být 18let.
A jste si tím skutečně jist? Já jsem si vždy myslel, že podnikání v ČR je dovoleno až od 18 let. A tohle nic jiného než podnikání není. A s tím souvisí placení daní, zdravotního a sociálního.
2, Jsou tyto výdělky legální?
Ano, internetové výdělky, které zde vždy najdete jsou legální a není potřeba se něčeho obávat.
Ano jsou ... ale musíte je řádně zdanit a být řádným podnikatelem.
Slovy ... tato stránka nabádá k páchání trestného činu nedovoleného podnikání a nepřímo i ke krácení daně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
22. 7. 2012 22:56
Dobrý den,
chtěl bych představit stránku, kde najdete různé internetové projekty, kde se dají vydělat peníze.
Stránka pravidelně aktualizována, diskuze, recenze, odkazy do diskuzí, články, akuality, videa atd..
Najdete zde jak stabilní projekty, jako například ZeekRewards, kdo nezná, tak doporučuji.
Tak i rychle vydělávající programy v podobě investičních fondů s vyšším rizikem samozřejmě.
www.vydelavame-penize.cz